Hi i'm Julia


Då är det officiellt, mitt namn är nu Julia. Efter nästan 8 veckor så blev mitt namnbyte godkänt och jag är sjukt glad för pessimistisk som jag är så förväntade jag mig så klart att det inte alls skulle bli godkänt. 

Varför bytte jag namn kan man då fråga sig, jo för att jag helt enkelt inte gillade det jag hade innan. "Alla kommer ju kalla dig för Frida ändå" ja det räknar jag med att dom kommer göra nu så här i början eftersomstt jag fortfarande är Frida för dom, men i och med att jag träffar och lär känna nya människor så kommer dom lära känna mig som Julia och ju mer tiden går tror jag att folk kommer att vänja sig. Inget sker över en natt. Jag är i alla fall glad och trivs och det är huvudsaken.
Postat av: Mathilda

Är Emma-Lee andranamnet? Herregud vad fiiint! x

2014-03-21 @ 17:55:54
URL: http://www.mcarlstrom.blogg.se
Postat av: Mathilda Carlström

sv: Men å vad fint! x

2014-03-24 @ 16:02:26
URL: http://mcarlstrom.blogg.se/
Postat av: Julia Hill

sv; Åh tack, vad glad jag blir! Det är fler som undrat över redigeringstips men det är lite svårt att ge några då jag redigerar varje bild olika, men om du har någon särskild bild eller så som du skulle vilja att jag visar hur jag redigerade så kan jag absolut göra det! Fint namn du bytt till förresten! :) Kram

2014-03-24 @ 19:18:40
URL: http://juliasmagazine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: